De leukste geschenken vind je bij Taalvoutjes

Memospel

Cadeautjes geven is leuk! Daarom zijn we bij Taalvoutjes zo dol op de feestdagen. Geef jij ook het liefste een origineel relatie- of eindejaarsgeschenk? Weg met die standaard flessen wijn, saaie dozen met paté, crackers en vreemde jammetjes die een jaar later nog in je kast staan. Geef een cadeau van Taalvoutjes en je tovert beslist een lach op het gezicht van je personeel of je relaties. Bestel je meer dan 20 stuks, dan geven we je korting*, neem daarvoor contact met ons op.

(*Alleen niet op boeken en de scheurkalender vanwege de wet op de vaste boekenprijs)

Jouw logo op een cadeau?

Dat kan natuurlijk ook. Een tafelkalender bijvoorbeeld, met voor elke maand een hilarisch taalvoutje. Alles is mogelijk, van memoboxen en mousepads tot bureauonderleggers. U roept, wij draaien! Vraag naar de mogelijkheden via mail of via het formulier onderaan deze pagina.


TAFELKALENDER 2018

Heb jij ze ook, van die medewerkers of collega’s die altijd aan je vragen welke dag het ook alweer is? Verras ze met de Taalvoutjes-tafelkalender en ze zijn weer helemaal bij voor 2018. Zo wordt werken weer leuk!

Normale prijs: €7,95

(Bestel hier de tafelkalender los)

Tafelkalender 2018


SCHEURKALENDER 2018

Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans: het wordt dolle pret op het toilet met de Taalvoutjes-scheurkalender 2018. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. De kalender staat bovendien vol interessante woordweetjes en tal van nieuwe woordcreaties, zoals ‘wakbegaafd’. Dé scheurkalender voor de taalliefhebber die zich graag wil bescheuren.

Vaste prijs: €14,99

(Bestel hier de scheurkalender los)

Taalvoutjes de scheurkalender 2018


MEMOSPEL

Je geheugen trainen was nog nooit zo leuk! Onthoud jij de voutjes het best? Dit geheugenspel van Taalvoutjes bevat de leukste voutjes uit de Grote Voutjesverkiezing 2015.

Normale prijs: €7,50

(Bestel hier het memospel los)

Memospel


KWARTET 

Heb jij ze ook, van die medewerkers of collega’s die altijd aan je vragen welke dag het ook alweer is? Verras ze met de Taalvoutjes-tafelkalender en ze zijn weer helemaal bij voor 2018. Zo wordt werken weer leuk!

Normale prijs: €7,95

(Bestel hier het kwartetspel los)

Kwartetspel


VERJAARDAGSKALENDER

Vergeet nooit meer een verjaardag met de unieke Taalvoutjes ‘Wie is er nu weer jarig’-verjaardagskalender! Iedere maand word je verrast door hilarische taalvouten. Hét product om je gang of toilet op te leuken.

Normale prijs: €9,95

(Bestel hier de verjaardagskalender los)

Taalvoutjes - de verjaardagskalender


BOEK (VIJF LOSSE DELEN)

Vijf boeken bomvol voutjes! In elke editie lees je bovendien prachtige columns van bekende Vlamingen en Nederlanders en vind je hilarische anekdotes van fans.

Vaste boekenprijs per deel: €12,95

(Bestel hier de boeken los)


Ik wil meer informatie over jullie relatie- en eindejaarsgeschenken

Column

Quiz: me, mij(n), jou(w)

Quiz: me, mij(n), jou(w)

Als je het schrijft zoals je het zegt, gaat het fout in deze quiz. Weet jij wel welke vorm je in welke zin moet gebruiken?...


Column

Column: Weg met de lijdende vorm!

Column: Weg met de lijdende vorm!

Zo. We beginnen even stevig. Want soms zitten er dingen in taal waar je gewoon vanaf moet. Zoals dus die akelige, ambtelijke, afstandelijke lijdende vorm. Die i...