Scheurkalender 2018

 14,99

Scheurkalender 2018: elke dag verdient zijn eigen taalvout!

Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans: het wordt dolle pret op het toilet met de Taalvoutjes-scheurkalender 2018. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. We trakteren je bovendien op interessante woordweetjes en tal van nieuwe woordcreaties, zoals ‘wakbegaafd’. Dé scheurkalender voor de taalliefhebber die zich graag wil bescheuren.

https://www.youtube.com/watch?v=A6glRbX2HJg

inpakpapier-rood-staandLaat je bestelling inpakken in het speciale Taalvoutjes-inpakpapier! Vink daarvoor de optie van het inpakpapier hieronder aan voordat je de scheurkalender in het winkelmandje plaatst.


Begin de dag met een lach met de Taalvoutjes-scheurkalender 2018

Het wordt dolle pret op het toilet met de Taalvoutjes-scheurkalender 2018! De ene dag word je getrakteerd op een hilarische taalvout of een verspreking van onze fans, de andere leer je over de herkomst van een woord of kun je het woordenboekspel spelen. Begin elke dag met een lach, 365 dagen lang.

Afmetingen: 30x181x136 mm
Gewicht: 433 gram
Kleur: zwart-wit
Aantal blaadjes: 320 (weekend is 1 blaadje)


Gewicht 433 g

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheurkalender 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • Meld je aan voor de nieuwste voutjes en de voutste nieuwtjes!
  • Meld je aan voor de nieuwste voutjes en de voutste nieuwtjes!