De leukste geschenken vind je bij Taalvoutjes!

De leukste producten vind je bij Taalvoutjes!

 

Cadeautjes geven is leuk! Daarom zijn wij zo dol op de feestdagen. Geef jij ook het liefste een origineel relatie- of eindejaarsgeschenk? Weg met die standaard flessen wijn, saaie dozen met paté, crackers en vreemde jammetjes die een jaar later nog in je kast staan. Geef een cadeau van Taalvoutjes en je tovert beslist een lach op het gezicht van je personeel of je relaties. We helpen je graag op weg.

 

Optie 1: kies hieronder iets leuks uit*

*Een combinatie van producten mag natuurlijk ook. 🙂

 Memoryspel Taalvoutjes  Taalvoutjes - het boek 1 en 2

Taalvoutjes – memospel

Je geheugen trainen was nog nooit zo leuk! Onthoud jij de voutjes het best? Het memospel van Taalvoutjes bevat de leukste voutjes uit de Grote Voutjesverkiezing 2015.

 

Normale prijs € 7,50

Taalvoutjes – het boek 1, 2 en 3

Geniet van de allerleukste taalvoutjes, columns van bekende Nederlanders, de grappigste uitdrukkingen uit Nederland en Vlaanderen en nog veel meer. Na het succes van boek 1, waarvan bijna 20.000 exemplaren verkocht zijn, was het tijd voor het vervolg. Dat is er nu met ‘Taalvoutjes – het boek 2’.

Vaste boekenprijs per boek € 12,95 

 Verjaardagskalender Kwartet

Taalvoutjes – verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag met de unieke Taalvoutjes-verjaardagskalender! Iedere maand word je verrast door een hilarische taalvout. Hét product om je gang of toilet op te leuken.

 

Normale prijs € 12,50

Taalvoutjes – kwartet

“Mag ik van jou de zelfgebreide pizza?” Nog nooit heb je zo krom gelegen tijdens dit oeroude spelletje. Speel het Taalvoutjes-kwartet met vrienden en ‘kwartet terwijl u lacht!’

 

Normale prijs € 9,95 7,95

 

Optie 2 Kies voor een product met jouw logo erop

 

Een cadeau met jouw logo erop? Dat kan natuurlijk ook. Een tafelkalender bijvoorbeeld, met voor elke maand een hilarisch taalvoutje. Alles is mogelijk, van memoboxen en mousepads tot bureauonderleggers. U roept, wij draaien!

Tafelkalender

 

 

 

Meer weten over onze producten en prijzen? Vul onderstaand formulier in. Wil je minder dan tien stuks van een product bestellen? Dat kan gewoon in onze webwinkel.

 

Ja, ik wil meer informatie over jullie cadeaus!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De leukste voutjes »

Taalvoutjes-hebbedingen »